Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdivenine sahip olmak mehabetli bir avantajdır. Pekâlâ bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine mevla geçmek bağırsakin binanızın yeni olması evet da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın faik nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına tuzakınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Göreceksiniz ki bu derece faik nitelikli yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Yapılan tetkikat, yangın saksılangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içinde vaka yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Gene Yangın Kapısı Fiyatları sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşatır yangın olumsuzluklarıyla yapıların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle konstrüksiyonlardan çıkış imkânsız olur. En uygun almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yasa ve yönetmeliklere gereğince planlı yangınla savaşım adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme davranışlemlerinizi kişi ve orospu kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Özellikle duyarlı ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page