Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısının hizmetını onarmak bâtınin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama kılmak veya amatörce ifa etmek önemli akıbetlara kere hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların katı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu perese yaşama kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun sinein de kanatlarının dizaynının en güzel şekilde mimarilması gereklidir. Kanatları kalıplı şekilde kalıplı monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve yönetim ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata ehil binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan elan okkalı kata malik binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) baz amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı başüstüneğu derece geciktirmektir.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin yangın kapısı kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sağlıklı rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe bedduaşap kapının yasak olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik branş ile henüz sık tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page